Ποικιλία: Αγιωργίτικου και Syrah
Περιοχή: Νεμέα
Οινοποίηση: Τα ώριμα σταφύλια, οι πολύ χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και η εξαιρετική χρήση του βαρελιού σε συνδυασμό με την πολύμηνη παραμονή σε αυτό, οδηγούν σε ένα κρασί που πρέπει να δοκιμάζουν όλοι οι λάτρεις των πληθωρικών ερυθρών κρασιών.
Γευσιγνωσία: Βαθύ σαγηνευτικό πορφυρό χρώμα με μοβ ανταύγειες που μας προϊδεάζουν για ένα αρκετά φρέσκο κρασί. Η μύτη του σε τυλίγει μέσα σε αρώματα απο κόκκινα και μαύρα φρούτα, όπως βύσσινο και κεράσι, νότες ευκάλυπτου και ολοκληρώνει με αρώματα από πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Το γεμάτο σώμα δένει αρμονικά με τη μέτρια οξύτητα και τις μέτριες ισσοροπημένες τανίνες. Πικρή σοκολάτα, δέρμα, πιπέρι και μαύρα μούρα συνθέτουν τη γευστική του παλέτα, η οποία ολοκληρώνεται σε μια μέτρια προς μακρά επίγευση μαύρων φρούτων.