Ποικιλία: Malbec
Περιοχή: Valle de Uco-Mendoza, Αργεντινή
Οινοποίηση: Σταφύλια από διαφορετικά αμπελοτόπια οινοποιούνται ξεχωριστά. Τα σταφύλια περνάνε από διπλή ταινία επιλογής και ύστερα προωθούνται σε μικρές ανοξείδωτες δεξαμενές. Η ζύμωση πραγματοποιείται με ιθαγενείς ζύμες σε θερμοκρασίες των 24-28°C για 12 ημέρες. Η παρτίδα κάθε δεξαμενής δοκιμάζεται 3 φορές κάθε μέρα ώστε να ελεγχθεί η πορεία της ζύμωσης.
Παλαίωση: Το 75% του οίνου παλαιώνει σε δεξαμενές για 18 μήνες ενώ το 25% σε βαρέλια. Ύστερα παλαιώνει σε μπουκάλι για 6 μήνες.
Γευσιγνωσία: Αναδυκνύει το ξεχωριστό terroir της περιοχής Valle de Uco. Έχει έντονο πορφυρό ρουμπινί χρώμα ενώ στην μύτη παρουσιάζει έντονα φρουτώδη αρώματα με νότες βιολέτας. Στο στόμα εμφανίζει νότες από ώριμα φρούτα και μέτριο σώμα που εξισορροπείται από τις δομημένες ταννίνες του. Έχει φρέσκια επίγευση.