Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Περιοχή: Σαντορίνη
Οινοποίηση: Αποτελεί οίνο φυσικώς γλυκό. Παράγεται από σταφύλια που είναι εκθετημένα στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Η ζύμωση είναι αργή και διαρκεί για
40 - 60 ημέρες. Παλαιώνει για 36 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Γευσιγνωσία: Κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Σύνθετο αρωματικό μπουκέτο από γλυκά μπαχαρικά όπως κανέλα και γαρίφαλα μέχρι αποξηραμένα φρούτα, όπως βερίκοκα και σταφίδες. Υπέροχα παχύρρευστο στο στόμα, με μια χαρακτηριστική δροσιστική οξύτητα που εξισορροπεί απόλυτα τη γλυκύτητα.
Συνδυάζεται με αποξηραμένα φρούτα, γλυκά, τυριά και ξηρούς καρπούς.