Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Ποικιλία: Montepulciano
Περιοχή: Αμπρούτσο, Ιταλία
Οινοποίηση: Πραγματοποιείται εκχύλιση για 7-8 ημέρες ώστε το κρασί να αποκτήσει σώμα και χρώμα. Η αλκοολική και η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιούνται σε δεξαμενές κάτω από ελεγχόμενες θερμοκρασίες των 25-27 ° C.
Γευσιγνωσία: Έντονο κόκκινο χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Ευχάριστο bouquet με φρουτώδη αρώματα. Στο στόμα είναι ξηρό και μαλακό, με σώμα και πλούσιο σε μαλακές ταννίνες και με πολύ καλή οξύτητα.