ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Το Κρασοπουλιό αναλαμβάνει να προμηθεύσει με συνέπεια και την δική σας επιχείρηση (εστιατόριο, bar κ.α.) με εμφιαλωμένο και χύμα κρασί υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές.  
 

Η κάβα μας εμπορεύεται χύμα κρασί από το ξεκίνημά της, το Νοέμβριο του 1987. Η μακροχρόνια ενασχόληση μας με την εμπορία του, μας επέτρεψε να έχουμε τη δυνατότητα επιλογής της πρώτης ύλης από το αμπέλι ήδη, καθώς και την επίβλεψη όλων των σταδίων της οινοποίησης. 
 

Τα χύμα κρασιά μας φυλάσσονται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με παροχή αζώτου για την προστασία από το οξυγόνο, η θερμοκρασία ελέγχεται επί 24ώρου βάσεως, και γίνεται χημική ανάλυση σε εξουσιοδοτημένο εργαστήριο γα την εξασφάλιση άριστης και σταθερής ποιότητας.
 

Διαθέτουμε ποικιλίες από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας μας (Νεμέα, Μαντινεία, Λήμνος, Κιθαιρώνας) με γνωστές (Αγιωργήτικο, Μοσχοφίλερο, Merlot/Cabernet, Μαλαγουζιά κ.α) αλλά και πιο ιδιαίτερες ποικιλίες (Traminer, Riesling).
 


Επικοινωνήστε μαζί μας:

 

  • Τηλεφωνικά στο 210 8033123
  • Με email στο krasopoulio@gmail.com.

 

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε τα κρασιά που σας ταιριάζουν, να σας ενημερώσουμε για τις τιμές χονδρικής και τους όρους της συνεργασίας μας, και να σας στείλουμε δωρεάν δείγματα