Τα Καταστήματά μας

 

 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η κάβα Κρασοπουλιό εμπορεύεται εμφιαλωμένα κρασιά και χύμα εξαιρετικής ποιότητος από το ξεκίνημά της το Νοέμβριο του 1987. Η κάβα ξεκίνησε από τα Εξάρχεια ενώ μετά από μερικά χρόνια άνοιξε και δεύτερο υποκατάστημα στην περιοχή των Μελισσίων. Από το Φεβρουάριο του 2009 λειτουργούμε στο νέο, μεγάλο κατάστημα επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στα Μελίσσια. Η κάβα Κρασοπουλιό διαθέτει 160 τ.μ. για τη λιανική αγορά και ακόμη 160 τ.μ. υπόγειο κελάρι στο οποίο διατηρούνται τα κρασιά μας σε βέλτιστες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας.                                     

 

Την Άνοιξη του 2021 ανοίξαμε στο Χαλάνδρι στην Ανδρέα Παπανδρέου 77, το νέο μας κατάστημα "Solera". Επισκεφτείτε μας σε όποια απο τις δύο διευθύνσεις σας εξυπηρετεί και απολαύστε την σταθερή μας ποιότητα στις ασυναγώνιστες τιμές μας.

 

 

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στη κάβα Κρασοπουλιό μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία Ελληνικών και εισαγόμενων φιαλών, από κρασί για το καθημερινό σας τραπέζι μέχρι super premium φιάλες κορυφαίων παραγωγών του παγκόσμιου αμπελώνα. Για την προστασία των premium φιαλών, η κάβα μας διαθέτει δύο συντηρητές συνολικής χωρητικότητας 200 φιαλών, ενώ το σύνολο των εμφιαλωμένων οίνων διατηρούνται σε ύπτια θέση.

Τη συλλογή μας από οίνους εμπλουτίζουν διαλεχτές φιάλες premium αποσταγμάτων με το ειδικό βάρος να κατέχει η μεγάλη συλλογή μας από malt whiskey, ενώ διαθέτουμε ποικιλία μοναστηριακών μπυρών, delicatessen προϊόντων για την γευστική σας απόλαυση και όλα τα απαραίτητα accessories για μια ολοκληρωμένη οινική εμπειρία. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλεγμένων πούρων από τους εκλεκτότερους Κουβανέζικους οίκους, συντηρούμενα στις βέλτιστες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για να διατηρείται ανέπαφο το άρωμα και η γεύση τους.

 

Όσον αφορά το χύμα κρασί, η μακροχρόνια ενασχόληση μας με την εμπορία του, μας επέτρεψε να έχουμε τη δυνατότητα επιλογής της πρώτης ύλης από το αμπέλι ήδη, καθώς και την επίβλεψη όλων των σταδίων της οινοποίησης.

Τα χύμα κρασιά μας φυλάσσονται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με παροχή αζώτου για την προστασία από το οξυγόνο, ενώ η θερμοκρασία ελέγχεται επί 24ώρου βάσεως. Διαθέτουμε ποικιλίες από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας μας (Νεμέα, Μαντινεία, Νάουσα, Λήμνος) με γνωστές (Αγιωργήτικο, Μοσχοφίλερο, Μοσχάτο Λήμνου, Cabernet Sauvignon, Merlot κ.α) αλλά και πιο ιδιαίτερες ποικιλίες (Μαλαγουζιά, Traminer). Διαθέτουμε κρασιά παλαίωσης και φρέσκα ενώ ονομαστό είναι και το τσίπουρο μας, ποσότητα του οποίου παλαιώνουμε έως και τέσσερα έτη σε γαλλικά και αμερικάνικα δρύινα βαρέλια

 

ΔΩΡΑ

Η κάβα Κρασοπουλιό δραστηριοποιείται επιτυχημένα και στο χώρο του προσωπικού/εταιρικού δώρου. Με γνώμονα την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση σας, εκδίδουμε κάθε χρόνο κατάλογο όπου σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας για να είναι τα δώρα σας πραγματικά ξεχωριστά.

Μεταβείτε στην κατηγορία "Δώρα - καλάθια" και διαλέξτε!

 

 

 

 

ΚΑΒΑ ΚΡΑΣΟΠΟΥΛΙΟ, Λ. Δημοκρατίας 11 Μελίσσια

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΒΑ SOLERA, Ανδρέα Παπανδρέου 77 Χαλάνδρι

 

 

 

 

ΓΕΜΗ ΚΡΑΣΟΠΟΥΛΙΟ: 061642603000
ΓΕΜΗ SOLERA:  156926501000