Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Ποικιλία: Αγιωργίτικο
Περιοχή: Αρχαία Νεμέα
Οινοποίηση: Τρύγος πολύ νωρίς το πρωί και μεταφορά στο οινοποιείο με φορτηγό ψυγείο. Παραμονή σταφυλιών στο ψυγείο για 12ώρες, αποραγισμός και κρυοεκχύλιση για 14 ώρες σε θερμοκρασία 0℃. Πίεση στέμφυλων έως 1,4bar. Ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
Γευσιγνωσία: Ζωηρό τριανταφυλλί χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Ιδιαίτερη μεθυστική μύτη ροδιού φράουλας άγριων φρούτων του δάσους με ανθικές νότες. Πλούσιο ερεθιστικό στόμα με έντονη επίγευση.
Παλαίωση: Πίνεται φρέσκο