Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Ποικιλία: Μοσχάτο Αμβούργου (Τυρνάβου)
Περιοχή: Τύρναβος
Οινοποίηση: Παράγεται από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας
Γευσιγνωσία: Ένας φυσικός ημιαφρώδης (7,5% vol) οίνος από Μοσχάτο Τυρνάβου. Λαμπερό ροζέ χρώμα. Μύτη με έντονα αρώματα τριαντάφυλλου και φρούτα όπως ροδάκινο και κεράσι. Φινετσάτο με ευχάριστη επίγευση.
Παλαίωση: Προτείνεται η κατανάλωση στα 2 πρώτα χρόνια της ζωής του.