Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Ποικιλία: Brachetto
Περιοχή: Piemonte, Ιταλία
Οινοποίηση: Πραγματοποιούνται ζύμωση και διαβροχή σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για 36-48 ώρες, σε δεξαμενές από χάλυβα. Ύστερα το κρασί μεταφέρεται σε κλειστό σύστημα δεξαμενής για την δέυτερη ζύμωση. Ακολουθούν σταθεροποίηση και φιλτράρισμα και τέλος εμφιάλωση του οίνου.
Γευσιγνωσία: Αποτελεί ένα αφρώδες επιδόρπιο κρασί με κόκκινο ρουμπινί χρώμα και μωβ ανταύγειες. Είναι πλούσιο σε αρώματα, κυρίως ώριμων κόκκινων φρούτων και μαραμένου τριαντάφυλλου. Στη γεύση είναι μαλακό, γλυκό, αφρώδης με μακρά αρωματική επίγευση. Συνοδεύει κυρίως επιδόρπια.