Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Ποικιλία: Gamay
Περιοχή: Γαλλία , Beaujolais
Οινοποίηση: Το κρασί αυτό παράγεται με ζύμωση σε ατμόσφαιρα CO2. Τα σταφύλια μπαίνουν στην δεξαμενή ολόκληρα. Στην πρώτη φάση της ζύμωσης πραγματοποιείται θέρμανση και στην δέυτερη πραγματοποιείται ψύξη. Έτσι παράγεται ένα κόκκινο κρασί ευκολόπιοτο χώρις έντονες ταννίνες και ανθοκυάνες.
Γευσιγνωσία: Αποτελεί ένα δροσερό κρασί με απαλό κόκκινο χρώμα και έντονα φρουτώδες χαρακτήρα