Ποικιλία: Sauvignon Blanc
Περιοχή: Marlborough, Νέα Ζηλανδία
Οινοποίηση: Τα σταφύλια τρυγήθηκαν σε διαφορετικά επίπεδα ωρίμανσης ώστε να ενισχυθεί το αρωματικό δυναμικό του οίνου. Ακολούθεισε καθίζηση ώστε να είναι ο οίνος διαυγές. Η ζύμωση πραγματοποίηθηκε σε ήπιες θερμοκρασίες των 14-16 Cχρησιμοποιόντας κλασσικές ζύμες του Sauvignon Blanc. Αυτό εξασφάλισε την έκφραση των χαρακτηριστικών της ποικιλίας. Μετά την ζύμωση ο οίνος ωρίμασε σε δεξαμένες σε επαφή με οινολάσπες, για να προσφέρει επιπλέον βάρος και υφή στο κρασί προτού ανακατευτεί, αναμειχθεί και φιλτραριστεί. Έχει 12,3% vol.
Γευσιγνωσία: Το κρασί αυτό βγάζει χαρακτηριστικά αρώματα της περιοχής της Wairau Valley οπως το φραγκοστάφυλλο.Εντοπίζονται επίσης αρώματα εσπεριδοειδών με νότες βοτάνων. Στο στόμα είναι φρέσκο, με ζωηρή οξύτητα και βγάζει νότες γκρειπφρούτ. Οι γεύσεις τροπικών φρούτων προσφέρουν μια φυσική γλυκύτητα στο κρασί το οποίο έχει τραγανή, δροσιστική και στεγνή επίγευση.