Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Ποικιλία: Pinot Noir
Περιοχή: Marlborough, Νέα Ζηλανδία
Οινοποίηση: Παράγεται από σταφύλια που προέρχονται από αμπέλια χαμηλής απόδοσης. Ο τρύγος έγινε χειρονακτικά. Η ζύμωση διήρκησε 12-16 ημέρες με μέγιστη θερμοκρασία τους 28°C. Το χειμώνα πραγματοποίηθηκε μηλογαλακτική ζύμωση και αργότερα διήθηση για να διατηρηθούν τα αρώματα και η δομή των ταννινών πριν την εμφιάλωση. Μπορεί να παλιώσει μέχρι και 5 χρόνια.
Γευσιγνωσία: Έχει έντονα αρώματα μαύρων μούρων και υποστήριζεται από αλμυρούς και καπνιστούς τόνους που δημιουργούν πολυπλοκότητα. Έχει απαλή γέυση και ευχάριστη επίγευση με νότες κακάου.