Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Ποικιλία: 85% Malbec, 10% Bonarda, 5% Syrah
Περιοχή: Mendoza, Αργεντινή
Οινοποίηση: Τα σταφύλια τρυγούνται χειρονακτικά. Πρίν την ζύμωση ο μούστος ήταν κρύο εμποτισμένος για 3 ημέρες. Η ζύμωση πραγματοποίηθηκε σε όρθιες κωνικές δεξαμενές για μια εβδομάδα. Μετά την ζύμωση, πραγματοποίηθηκε μηλογαλακτική ζύμωση ώστε να δημιουργηθεί μια στρογγυλή αίσθηση στο στόμα πρωτού παλαιώσει για 6-8 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Γευσιγνωσία: Βαθύ κόκκινο χρώμα. Αρώματα βατόμουρου και μάυρων φρούτων με νότες ανθέων και μπαχαρικών. Στην γέυση είναι ευχάριστο με μαλακές ταννίνες και νότες σοκολάτας.