Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Ένδειξη ποιότητας: Πιστοποιημένο προϊόν ολοκληρωμένης καλλιέργειας
Ποικιλία: Malvasia Aromatica
Περιοχή: Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες του Κτήματος Μερκούρη, στο Κορακοχώρι Ηλείας στη Δυτική Πελοπόννησο.
Οινοποίηση:Τα σταφύλια μετά τον τρύγο λιάζονται για περίπου 5-8 ημέρες μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή συμπύκνωση τους. Ακολουθεί αλκοολική ζύμωση, με απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας, η οποία και διακόπτεται με ψύξη. Παλαιώνει για ένα χρόνο σε
Γευσιγνωσία: Χρυσόξανθο με πορτοκαλί ανταύγειες. Πληθωρική παρουσία των ποικιλιακών αρωμάτων με έντονα αρώματα μελιού, περγαμόντο και φλούδας πορτοκαλιού.
Παλαίωση: Έτοιμο για κατανάλωση. Τουλάχιστον 4 έως 5 χρόνια
Επιδόρπιος οίνος. Πίνεται κρύος στους 8-10° C
Φιάλη 500 ml