Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Ποικιλία: 100%Μοσχοφίλερο
Περιοχή: Περπατιάρα, Τεγέα Αρκαδίας
Οινοποίηση: Για την παραγωγή του κρασιού βάσης γίνεται πρώιμος τρυγητός ώστε τα σταφύλια να έχουν χαμηλό εν δυνάμει αλκοολικό τίτλο και υψηλή φυσική οξύτητα. Τα σταφύλια ψύχονται και δηγούνται σε πιεστήριο άσπαστα. Η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η δεύτερη ζύμωση γίνεται στη φιάλη και, μαζί ε την ωρίμανση, διαρκεί τουλάχιστον 9 μήνες.
Γευσιγνωσία: Κομψό αφρώδες κρασί με ανοιχτό κιτρινοπράσινο χρώμα και λεπτές φυσαλίδες με ένταση και αντοχή στο χρόνο. Στη μύτη διακρίνονται αρώματα τριαντάφυλλου και μελιού, με φόντο γοητευτικές ευωδιές τσουρεκιού και τριαντάφυλλου.