ΚΤΗΜΑ ΣΙΓΑΛΑ

Στον αρχαίο κάμπο της Οίας, στη Σαντορίνη, βρίσκεται το Κτήμα Σιγάλας. Η πλέον πολυδυναμική ποικιλία της μεσογειακής ζώνης, το Ασύρτικο της Σαντορίνης, καθώς και το Αϊδάνι, το Αθήρι, η Μανδηλαριά και το Μαυροτράγανο αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, με σεβασμό στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους δίνοντας κρασιά ποιοτικά, αναγνωρισμένα σε διεθνείς διαγωνισμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Κτήμα Σιγάλας - Οία Σαντορίνη | Domaine Sigalas - Ia, Santorini, Cyclades, Greece

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991, με την επωνυμία ΣΙΓΑΛΑΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ Ε.Π.Ε. Αρχικά το οινοποιείο στεγάστηκε εκεί όπου παλαιότερα ήταν η παραδοσιακή κάναβα της οικογένειας του Πάρι Σιγάλα. Στη συνέχεια κατασκευάστηκε και λειτούργησε, το 1998, σε ιδιόκτητο χώρο, νέα μονάδα παραγωγής, εμφιάλωσης και παλαίωσης οίνων. Έκτοτε, και μετά από συνεχείς επενδύσεις εκσυγχρονισμού και επεκτάσεων διαμορφώθηκε η σημερινή παραγωγική υποδομή με δυνατότητα επεξεργασίας και εμφιάλωσης 300.000 φιαλών ετησίως.

Το 2003 αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική χρονιά καθώς τότε διευρύνεται η μετοχική σύνθεσή της εταιρείας, με συνέπεια να ενισχυθεί η οικονομική αυτοτέλεια της εταιρείας. Την ίδια χρονιά η εταιρεία μετονομάζεται σε ΚΤΗΜΑ ΣΙΓΑΛΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε.


Τα κρασιά εξάγονται στη Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Αυστρία, Ολλανδία, Αγγλία, Κύπρο, Ελβετία,  Χονγκ-Κονγκ, Σαγκάη, Σουηδία, Σιγκαπούρη, Αυστραλία, Βραζιλία, ΗΠΑ και Καναδά.

Σήμερα, το ΚΤΗΜΑ ΣΙΓΑΛΑ συνεχίζει να υλοποιεί την αναπτυξιακή του στρατηγική στηριζόμενο πάντα στις τρεις βασικές ιδρυτικές του αρχές: δημιουργική σχέση με την παράδοση της θηραϊκής γης, τεχνογνωσία και ποιότητα.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Λευκα ΚρασιαΣΙΓΑΛΑΣ ΑΣΥΡΤΙΚΟ - ΑΘΗΡΙ Ένδειξη ποιότητας: Ονομασία Προέλευσης «..
13,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,89€

Λευκα Κρασια ..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,35€

Λευκα ΚρασιαΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ ΚΤΗΜΑ ΣΙΓΑΛΑ Ένδειξη ποιότητας: Προστατευόμενη Ονομασία Προέ..
31,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,56€

Λευκα ΚρασιαΝΥΧΤΕΡΙ ΚΤΗΜΑ ΣΙΓΑΛΑ Ένδειξη ποιότητας: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευ..
50,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 40,32€

Λευκα ΚρασιαΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΙΓΑΛΑ ΑΣΥΡΤΙΚΟΈνδειξη ποιότητας: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης &..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,35€